Avtomatizacija

  1. Domov
  2. Avtomatizacija

S celovito ponudbo komponent za avtomatizacijo in komplementarnostjo produktov omogočamo najvišjo natančnost, zanesljivost, zmogljivost ter izvedbo edinstvene rešitve v avtomatizaciji narejene izključno po vaših zahtevah. Ponudba skupine produktov vključuje komponente za nadzor gibanja, robotiko, prenosne sisteme in ostale komponente za avtomatizacijo.

KOSMEK s svojevrstnimi rešitvami , kvaliteto, natančnostjo in zanesljivostjo omogoča enostavne in edinstvene rešitve pri reševanju problemov v avtomatizaciji proizvodnih procesov. Ponudba obsega menjalce orodij, spojke, prijemala, elemente za pozicioniranje in vpenjanje.

DESTACO vam nudi kvalitetno in strokovno podporo za vsa svoje znamke: Robohand, CAMCO in FERGUSON. Kvaliteta, natančnost in zanesljivost so lastnosti DESTACO proizvodov, ki vam olajšajo izbiro partnerja pri reševanju problemov v avtomatizaciji proizvodnih procesov. Njihova ponudba zajema različne skupine produktov: avtomatske menjalce orodij za robote, rotacijske naprave, linearna vodila, različne izvedbe kotnih in paralelnih prijemal, transportne sisteme, indexerje,…