Avtomatizacija

S celovito ponudbo komponent za avtomatizacijo in komplementarnostjo produktov omogočamo najvišjo natančnost, zanesljivost, zmogljivost ter izvedbo edinstvene rešitve v avtomatizaciji narejene izključno po vaših zahtevah. Ponudba skupine produktov vključuje komponente za nadzor gibanja, robotiko, prenosne sisteme in ostale komponente za avtomatizacijo.

KOSMEK s svojevrstnimi rešitvami, kvaliteto, natančnostjo in zanesljivostjo omogoča enostavne in edinstvene rešitve pri reševanju problemov v avtomatizaciji proizvodnih procesov. Ponudba obsega menjalce orodij, spojke, prijemala, elemente za pozicioniranje in vpenjanje.

TÜNKERS vam nudi kvalitetno in strokovno podporo za vse svoje proizvode. Kvaliteta, natančnost in zanesljivost so lastnosti TÜNKERS proizvodov, ki vam olajšajo izbiro partnerja pri reševanju problemov v avtomatizaciji proizvodnih procesov. Njihova ponudba zajema različne skupine produktov: avtomatske menjalce orodij za robote, rotacijske naprave, linearna vodila, različne izvedbe kotnih in paralelnih prijemal, transportne sisteme, indexerje,…