Procesna tehnologija

Na področju procesne tehnologije vam ponujamo celovite rešitve s področja brizganja plastike ter s tem povezanih delov in storitev. V ta namen vam Mold-Masters ponuja vsestransko električno pomožno brizgalno enoto – E-Multi, ki uporabljajo vaš obstoječ brizgalni stroj in poveča svojo zmogljivost

Prav tako vam lahko ponudimo od podjetja Ultra System kvaliteten čistilni granulat , ki odpravi vaše probleme pri menjavi barve in/ali materiala. Vse komponente spojine Ultra Plast so varne po FDA.

MOLD MASTER je eden največjih proizvajalcev toplo-kanalnih sistemov in regulacijske tehnike, ki s svojimi sistemi in rešitvami omogoča izdelavo vsakega plastičnega dela, v vseh barvah in kakršnikoli obliki. E-Multi je električna mobilna brizgalna enota, ki jo je mogoče preklopiti na različne stroje, kar izboljša donosnost naložbe.

ULTRA SYSTEM je švicarski proizvajalec, ki je s svojo inovativnostjo poskrbel, da so problemi (črne pike, mlečne lise,…), ki se pojavljajo pri brizganju in menjavi zahtevnih materialov lažje premagljivi. Njihove prednosti so predvsem v tem, da čistila niso strupena, so brez vonja, ne poškodujejo stroja, varujejo sestavne dele stroja-polž, pred oksidacijo , kar olajša in pospeši postopke čiščenja. Vsa čistila so certificirana po CE 2002/72 in 10/2011 za stik s hrano in pijačo.